Субота, 27.04.2024, 22:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Збаразька санаторна школа-інтернат

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Соціальні мережі

Головна » Архів матеріалів

Єдиний шлях, який веде до майстерності – це діяльність.

                                                                                     Б. Шоу

 

Школу огорнула  творча атмосфера. У навчальному закладі проходить методична декада, метою якої є:

  • підвищення якості навчально-виховного процесу з метою покращення навчальних досягнень учнів;
  • модернізація змісту, форм розвитку професійної компетентності та культури вчителів;
  • удосконалення професійної діяльності молоди ... Читати далі »
Переглядів: 339 | Додав: internat | Дата: 12.12.2015 | Коментарі (0)

В рамках Всеукраїнського тижня права у школі було проведено ряд заходів метою яких, було поглибити знання учнів про їх права, зазначені у державних документах, зокрема, у Конституції України та Конвенції ООН про права дитини.

Найактивніші учні 9-го класу провели для учнів 10-11 класів відкритий захист проектів «Нормативно-правові документи України». В ході заходу учасники мали можливість доторкнутись до історичного минулого часів Ярослава Мудрого і до сьогодення, а також проаналізувати та провести паралелі з подіями, які відбуваються у часі теперішньому. З школярами 9-11 класів було проведено анкетування «Що я знаю про права», правовий бліц-турнір «Я  і мої права»

Учні 10-го класу провели інтерактивну бесіду «Дитина і її права» з учнями 5-7 класів. Під час заходу школярі мали можливість переглянути і обговорити тематичний відеофі ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: internat | Дата: 11.12.2015 | Коментарі (0)

Звичайний день, звичайний час, школа заклопотана безліччю справ  та насправді щось змінилося.  По коридорах розноситься невловимий запах хвої  і мандаринок, у класах з’явилися перші ялинкові прикраси,  у вазах стоять гілочки ялини, дехто вирізає ангеликів і сніжинок. Це останні приготування до традиційного конкурсу «Замість ялинки зимовий букет». Цей конкурс такий приємний і цікавий, тому, що він сповіщає: час веселощів і див уже наступає, скоро НОВОРІЧНІ та РІЗДВЯНІ свята.

Учні кожного класу старанно готувалися до цього дня, проявили креативність та фантазію у всіх своїх витворах. Виставка видалась багатою та дуже красивою. 

Натисніть на фото щоб збільшити

... Читати далі »

Переглядів: 331 | Додав: internat | Дата: 10.12.2015 | Коментарі (0)

Напередодні НОВОРІЧНИХ ТА РІЗДВЯНИХ свят учні нашої школи  підготували подарунок для воїнів які зараз знаходяться на передовій.  Учні вирішили свої привітання написати на прапорі, щоб цей символ держави оберігав солдатів у нелегкий час. Усі гуртом  старанно виводили букви на тканині, вітань і побажань було так багато, що на прапорі не залишилося пустого місці. Кожен тут писав від душі і з надією, що все це обов’язково здійсниться.

Дорогі захисники, нехай цей подарунок хоч на хвилинку розвіє ваш сум і принесе радість.

Натисніть на фото щоб збільшити

... Читати далі »

Переглядів: 331 | Додав: internat | Дата: 07.12.2015 | Коментарі (0)

СНІД -  це чума ХХІ століття. У  Всесвітній день боротьби зі СНІДом у школі  відбулася тематична лінійка, на якій виступали учасники  шкільної агітбригади РУХ. Учні повідомили про симптоми, причини і наслідки цього страшного захворювання. Крім цього вони агітували за здоровий спосіб життя та власне відповідальне ставлення до себе та оточуючих. Символом цього дня є червона стрічка, тож для привернення уваги шкільної громади активісти центру фізичної культури та здоров’я  учнівського  самоврядування роздавали ці стрічки та розповідали усім бажаючим про СНІД. Надіємося, що знання отримані у цей день допоможуть вберегти  здоров’я кожного. 

Натисніть на фото щоб збільшити

... Читати далі »

Переглядів: 343 | Додав: internat | Дата: 02.12.2015 | Коментарі (0)

На підвіконні палахтить

Скорботи полум’я священне –

То свічка пам’яті горить

За всіх безвинно убієнних.

28 листопада в школі відбулася акція до дня вшанування жертв Голодомору 1932 – 1933 р.р. організована вчителем історії Найко Н. Є.  Учасники заходу учні 10-11 класів розповіли історії зі спогадів очевидців. Вихованці 6 класу декламували вірші про навмисний голод. Всі присутні на заході хвилиною мовчання вшанували пам'ять невинних жертв Голодомору. Протягом усього дійства горіли лампадки, їх вогники символізували нашу скорботу і пам'ять про мільйони загублених життів наших співвітчизників, нашу віру у майбутнє.

Діти також мали змогу познайомитися з літературою, яка розповідає про трагічну сторінку історії українського народу.  Переглянуті слайди із зображеннями пам’ятних знаків Жертвам Голодомору в Україні та в країнах світу, які визнали ... Читати далі »

Переглядів: 287 | Додав: internat | Дата: 28.11.2015 | Коментарі (0)

Ось і настав довгоочікуваний день, коли усі класи змогли позмагатися один з одним своєю силою, спритністю, швидкістю. Діти з нетерпінням чекали вже традиційних Спортивних ігор. Це комплексні змагання у яких беруть участь учні 5-11 класів. У програмі сьогоднішніх змагань були стрибки в довжину, човниковий біг, підтягування для хлопців, згинання рук в упорі лежачи для дівчат, піднімання тулуба. Команди  складалися з 6 чоловік, 4 хлопців та 2 дівчат. Учасники запекло змагалися щоб принести команді перемогу, всі викладалися на 100%, адже так цікаво подивитися хто сильніший і не тільки з своїх однолітків,  а й зі старшокласників.  Ще однією традицією цих змагань є участь центру спорту та здоров’я учнівського самоврядування школи у суддівстві. Усі конкурси  учні судили самостійно, усе було як у справжнього журі протоколи, секундоміри і. т. д. Загалом змагання пройшли на «УРА».

... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: internat | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (0)

Вітаємо Іванку Шевчук, ученицю 11 класу, з перемогою у районному конкурсі знавців української мови ім. П. Яцика  (І місце). МОЛОДЕЦЬ!!! Ми щиро радіємо за успіхи учениці нашої школи.

Переглядів: 332 | Додав: internat | Дата: 23.11.2015 | Коментарі (0)

20 листопада у Збаразькій школі-інтернаті  відбулася інтелектуальна гра «О слово рідне, хто без тебе я?!». Вона проходила у формі різноманітних конкурсів між командами «Мовознавці» (учні 11 класу) і «Диво калинове» (учні 10 класу). Так у школі продовжувалось святкування Дня української писемності. Організатори свята – вчителі української мови і літератури Берездецька В. А. і Єднаковська І. І. виступили у ролі ведучих. Вчителі і учні довели всім, що Україна – високорозвинена держава, а її мова – найкраща і найбагатша у світі.

Діти показали прекрасні знання з української мови, кмітливість, творчість. Глядачі, вболівальники були активними, підтримували свої команди.  А компетентне журі у складі заступника директора з навчальної роботи Саламанюк Н. В. та заступника директора з виховної роботи Заремби О. Б. грамотно підбила підсумки у змаганнях.

... Читати далі »

Переглядів: 434 | Додав: internat | Дата: 21.11.2015 | Коментарі (0)

20 листопада у Збаразькій санаторній школі-інтернаті класними керівниками були проведені виховні години у 1-11 класах присвячені відзначенню Дня Гідності та Свободи. Класним керівником 5-го класу Притулою Іриною Богданівною було проведено відкритий урок мужності «21 листопада – День Гідності і Свободи».  Метою запровадження цієї пам’ятної дати є утвердження  в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь інформації про події в Україні початку XXI ст..

На уроці учні переглянули відеоматеріал про події, які відбувалися на майдані Незалежності в Києві у листопаді 2013 року – лютому 2014 року; декламували вірші; вшанували пам'ять Небесної сотні хвилиною мовчання.

Натисніть на фото щоб збільшити