Субота, 18.05.2024, 17:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Збаразька санаторна школа-інтернат

Меню сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Соціальні мережі

Головна » Архів матеріалів

22 вересня 2014 року в шкільній капличці Божої Матері Збаразької санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ст. відбулась святкова спільна молитва на честь Різдва Пресвятої Богородиці.

Це вже стало традицією, бо саме в це свято, чотири роки назад, в нашій школі була відкрита і освячена капличка Богоматері,як святиня, духовний куточок, де всі охочі, діти і дорослі, можуть помолитися, попросити заступництва і опіки у Матері Божої.

У святковій службі брали участь отець Роман Сливка, отець Омелян Колодчак, отець Роман Сливка молодший, які звернулись до присутніх із повчальним словом. Вони побажали, нехай Пресвята Богородиця кріпить усіх нас у повсякденному житті в любові до Бога та ближнього і дає поміч і опіку, висловили надію, що наша молитва буде вислухана Матінкою Божою, щоб наша шкільна сімя була щасливою, а в рідній Україні запанував мир і спокій.

До торжества активно долучилася вся шкільна родина,урочисто, в українських вишиванках, з піднесеним на ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: internat | Дата: 24.09.2014 | Коментарі (0)

З 16 по 23 вересня у Збаразькій школі-інтернаті пройшов тиждень фізкультури і спорту «Здорова –сім’я, здорова-нація». У рамках тижня було проведено конкурс спортивних газет «Листок здоров’я», спортивний квест, випущено інформаційний бюлетень«Цікавіфакти про спорт»та проведено день рухливих ігор. Переможцем у спортивному квесті стала команда «Живчик» на чолі з капітаном Сидорко Марією, ученицею 10 класу. До участі у тижні були залучені учні 1-11 класів.

Переглядів: 389 | Додав: internat | Дата: 24.09.2014 | Коментарі (0)

12 вересня вчителі, учні Збаразької санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів вітали Україну з Днем народження - 24 річницею Незалежності. Усі присутні були у вишиванках, панувала атмосфера урочистості та жалю. Жалю й тривоги за тими, кого вже ніколи не буде поруч, адже багато життів віддано за рідну землю. Тому хвилиною мовчання учителі, учні та гості вшанували загиблих героїв АТО та Небесної сотні.

З надією на краще майбутнє учні розіграли інсценівку, де показали Україну величною та заможною державою. Лунало багато пісень з любов’ю до України, а також учні школи виконали флешмоб «Україна – єдина країна».

Дякуємо усім, хто прийняв участь у святкуванні Дня незалежності України. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння.

... Читати далі »
Переглядів: 412 | Додав: internat | Дата: 13.09.2014 | Коментарі (0)

11 вересня 2014 року на базі Збаразької санаторної загальноосвітньої школи-інтернату Тернопільської ради відбулися планові навчання спільно з представниками Збаразької державної пожежної рятувальної частини №4 державної служби надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області.

Під керівництвом капітана служби цивільного захисту ДПРЧ - 4 Івачевського Андрія Ярославовича було проведено практичне заняття, в ході якого відпрацьовано алгоритм дії при виникненні пожежі, а також проведено навчальну евакуацію та транспортування потерпілої при навчальній пожежі внаслідок отруєння чадним газом. Командир відділу ДПР – 4 старший сержант Орлінський Віталій Юрійович, ознайомив учнів школи, як потрібно надавати першу долікарську допомогу при втраті свідомості, а також продемонстрували як працювати у захисних костюмах.

Діти з захопленням спостерігали за роботою працівників пожежної рятувальної частини, брали активну участь в практичному занятті.

... Читати далі »
Переглядів: 386 | Додав: internat | Дата: 12.09.2014 | Коментарі (0)

Барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом. Схвильовано радіють учні, вчителі, батьки. Рясніють квіти, сяють посмішки. Не шепочіть листочки, тихіше птахи! Чарівний годинник відлічує останні хвилини веселого лагідного літа. Ви чуєте його биття? Ми на порозі в захоплюючу Країну Знань

Першого вересня у Збаразькій санаторній загальноосвітній щколі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради відбулася урочиста лінійка, якою відкрилася перша сторінка шкільного життя для її мешканців.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять героїв Небесної сотні та героїв АТО.

На свято завітав духовний наставник - отець Омелян та поблагословив школярів на добрий початок навчального року.

З подарунком для вихованців завітали наші шефи в особі начальника сектору кадрового забезпечення Збаразького РВУМВСУ в Тернопільській області, майора міліції Бойка Андрія Віталійовича, а також президент Громадсько-молодіжної організації «Братерство си ... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: internat | Дата: 03.09.2014 | Коментарі (0)

Шкільне подвір’я забуяло цвітом.

Яка чарівна і тривожна мить!

Для когось – вкотре,

А для випускників – востаннє

Сьогодні шкільний дзвоник продзвенить…

 

Ось і пролунав останній дзвоник у Збаразькій санаторній загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради. Вперше в історії навчального закладу школа проводжала у доросле життя  одинадцятикласників. Духовний наставник – Всечесний отець Роман поблагословив випускників на щасливу долю.  Слова привітання лунали з уст наших гостей, зокрема, начальника сектору кадрового забезпечення Збаразького РВ УМВС України в Тернопільській області майора міліції Бойка Андрія Віталійовича.

                                                      ... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: internat | Дата: 30.05.2014 | Коментарі (0)

      Перший випуск 11-класників Збаразької санаторної школи-інтернату I-III ступенів Тернопільської обласної ради висловлює теплі слова подяки адміністрації та педагогічному колективу школи. Впродовж 11 років ми були зігріті любов’ю і перебували під вашою опікою. Схиляємо низько голови перед учителями, вихователями і всіма працівниками закладу. Це люди, які закохані у свою професію. Ми безмежно вдячні Вам за щирість, той багаж, з яким легше йти по життю. Наша школа зміцнила здоров’я, підготувала нас до дорослого життя.

      Шкільні роки дуже швидко пролетіли. Тільки пам'ять нам поверне їх. Щасливі роки вчителі нам дарували, а тепер, а тепер ми дякуємо їм. Дорогі наші наставники! Ми пам’ятаємо все: цікаві уроки, веселі перерви. Ми вдячні Вам  за ті перші кроки, які ви допомогли зробити в безмежний світ знань. Бажаємо, щоб кожен день вашого життя був сповнений любові, щастя, добра, був багатий на земні щедроти  і ... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: internat | Дата: 29.05.2014 | Коментарі (0)

Хвилюючим та неповторним було свято «Прощай, молодша школо!» для четвертокласників та їх наставників, яке відбулося 27 травня у школі-інтернаті. З уст дітей звучали слова подяки, лунали пісні. Майбутні старшокласники дарували свої музичні вітання та квіти вчителям, батькам.

                                                      

                                                      

                                 &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: internat | Дата: 29.05.2014 | Коментарі (0)

      14 травня 2014 року в школі-інтернаті відбулося свято Матері «Коли співає мама навесні…», яке підготували учні 7 класу з наставниками. У святі також брали участь учні другого, п’ятого та дев’ятих класів. У їхньому виконання для рідних матусь прозвучали пісні які вони підготували під керівництвом музичного керівника.

 

                                                            

 

                                          &n ... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: internat | Дата: 28.05.2014 | Коментарі (0)

У Збаразькій школі-інтернаті відбулося свято «Прощання з Буквариком». У присутності батьків та гостей першокласники декламували вірші про букви, співали пісні, розігрували сценки. Успіхи учнів були нагородженні оплесками.

                                               

 

                                               

Переглядів: 460 | Додав: internat | Дата: 22.05.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 24 »
Корисні посилання
Вхід на сайт
Ми беремо участь

Copyright MyCorp © 2024