Субота, 27.04.2024, 01:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Збаразька санаторна школа-інтернат

Меню сайту
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Пошук
Соціальні мережі

Головна » 2015 » Вересень » 1 » Перший дзвоник
22:26
Перший дзвоник

Покликав  дзвоник до  шкільної  лави.
Ви  чули  всі,  який  у  нього спів.
Сьогодні  діти  незалежної  держави
За  парти  сядуть . Дзвоник  продзвенів!

 

Теплий осінній ранок першого вересневого дня заповнив шкільне подвір’я Збаразької санаторної школи-інтернату веселим сміхом дітвори, а класи радо зустрічали святково одягнених і усміхнених школярів. Хтось з них прийшов до рідної альма-матер удруге, втретє, вчетверте…ну а хтось – востаннє чи перше.

Вишиванки, квіти, жовто-блакитні стрічки, банти та кульки – свято першого дзвоника було урочисте і патріотичне.

На святі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості. Директор школи Рудник Оксана Василівна привітала всіх з чудовим святом Днем  Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з вас, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. Директор школи закликала присутніх вшанувати хвилиною мовчання полеглих  воїнів, які віддали своє життя за мирне небо над нашими головами.

Хвилюючим був момент виступу гостю  - учасника АТО, кіборга Білоуса Богдана Федоровича, який сказав, що дитячі листа та малюнки, які вони одержували на передовій  підтримали воїнів АТО у найтяжчі хвилини.  Адже всім відомо, що дитяче слово, зроблений власноруч малюнок мають неабияку силу, є оберегом. Слова, які лунають із дитячих сердець, дають наснагу нашим захисникам не втрачати незламного духу перемоги та висловлюють вдячність за мирне небо над нашими головами та віру в щасливе майбутнє.

А на завершення урочистої лінійки відбувся флешмоб «Рушник єднання», який об’єднав усю нашу дружню шкільну родину і покликав на перший урок.

Натисніть на фото щоб збільшити

Переглядів: 423 | Додав: internat | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Корисні посилання
Вхід на сайт
Ми беремо участь

Copyright MyCorp © 2024