Четвер, 18.04.2024, 23:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Збаразька санаторна школа-інтернат

Меню сайту
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Соціальні мережі

Головна » 2015 » Червень » 15

Так швидко промайнули 14 днів відпочинку дітей в таборі з денним перебуванням «Водограй» і настав час прощатись. З 2 по 15 червня учні школи змістовно та весело відпочивали. Кожен день, як барви водограю, був веселим, цікавим, наповненим новими зустрічами, новими враженнями,   розвагами та екскурсіями.

А сьогодні 15 червня 2015 року вихованці табору, одягнувши вишиті сорочки, розпочали свій день походом у храм Вознесіння Христового, де отці Омелян та Олексій відслужили літургію за здоров’я вихованців табору і гарне проведення літніх канікул.

А далі концертна програма, де вихованці показали свої вміння співати, декламувати гуморески, танцювати, просто бути справжніми артистами.

Для кожного табір приніс щось своє: для когось це були нові враження від місць, в яких він раніше ніколи не був, для когось -  враження від ігор, конкурсів, які щодня у ньому проходили, хтось тут зустрів своїх старих друзів, а хтось -  нових, але особлив ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: internat | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

Літо – це час веселощів, розваг та ігор, а вчитися в таку пору зовсім не хочеться. та діти у англомовній групі табору «Водограй» роблять це залюбки, тому що кожне заняття тут наповнене цікавими завданнями, іграми та задачами. Так і сьогодні учні виконували різноманітні цікаві завдання, які допомагають краще оволодіти іноземною мовою. Діти із своїм наставником Лупійчук Лідією Ярославівною сьогодні займались у класі та на свіжому повітрі. Діти дуже задоволені, адже так вчитися легко і приємно.

Натисніть на фото щоб збільшити

... Читати далі »

Переглядів: 327 | Додав: internat | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

Відпочинок у таборі «Водограй» добігає до кінця. І це спонукало всіх учасників табору відзначити цю подію по особливому. У передостанній день табірної зміни усі разом відзначили день рекордсменів. А рекордів за весь час перебування у таборі видалось чимало. Тут вітали всіх найспритніших, найрозумніших, найсильніших, найчемніших, найзавзятіших. А на завершення поставили ще один рекорд – намалювали найбільший колективний малюнок на асфальті.

Натисніть на фото щоб збільшити

Переглядів: 337 | Додав: internat | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

Змістовно, весело та пізнавально пройшов ще один день у таборі «Водограй» Збаразької школи-інтернату. Це був День рятівника – День інспекторів руху та пожежників. Педагоги школи-інтернату Нєма Л. І., Івасик С. В., Брегін Ю. М., Єднаковська І. І. розповіли вихованцям про правила безпечної поведінки у різних життєвих ситуаціях: коли залишаєшся сам удома, при користуванні побутовою технікою, електроприладами та ін.. Особливу увагу було звернуто на те, що саме дитячі пустощі часто стають причиною виникнення пожеж.

Вчителі та вихователі нагадали дітям правила пішохідного руху, провели дидактичну гру «Ми пішоходи», виготовляли схематичні світлофори.

Була проведена зустріч з працівниками рятівних служб.

Вихованці грали рольову гру «Вмій надати допомогу», де вчилися надавати першу невідкладну домедичну допомогу при побутових травмах.

День пройшов цікаво і з користю.

... Читати далі »

Переглядів: 416 | Додав: internat | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

Корисні посилання
Вхід на сайт
Ми беремо участь

Copyright MyCorp © 2024